Premiering Strömsholm 20180902

Så var ett delmål gjort för i år. Zendert visades upp som 3-åring på Strömsholm på Svenska frieserhästföreningens årliga premiering. Hela helgen har varit fantastisk med strålande väder, en häst som skött sig exemplariskt, nästan hela familjen var på plats och hjälpte till  (tack ❤ ), det var god stämning  och trevligt med nya bekantskaper. Zendert blev accepterad i stamboken vilket känns jättekul, det blev ingen premie i år då domarna önskar mer styrka i rörelserna vilket är helt förståeligt då han vuxit enormt mycket på senaste tiden och fortfarande är lite valpig i kroppen 🙂 Vi kommer tillbaka om ett par år för att se hur han har utvecklats! Film från Zenderts premiering, tack till pappa som filmat!

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s