Ian i tidningen och 2:a förstapriset!

Ian min lilla stjärna har tagit sitt 2:a förstapris i viltspår idag, fantastiska lilla hund! Väderförhållandena var bättre idag då det var svalt ute, men terrängen var riktigt tuff. Var blåbärsriset högt förra gången är det inget mot vad det var nu! Det var en trött hund som nådde spårslutet, men som alltid väldigt stolt när han hittat klöven och får bära den tillbaka till bilen och visa den för schäfrarna (som avundsjukt bara får titta på skatten ^^ )

Ian och jag var ju även med i senaste Westienytt (Medlemstidningen för westiealliansen, rasklubb för west highland white terrier) i en intervju. Känns jättekul att få göra lite reklam och förhoppningsvis ge lite inspiration till att vara mer aktiv med sin westie!

Nu är det ett till 1:a pris vi ska ta, mot viltspårchampionatet!!

 

IMG_3578IMG_3577

IMG_3579

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s