Fler bilder på Zendert och big news!

Jag har haft en sådan dipp i hundträningen på sistone, ingenting har känts roligt och mycket runtomkring med jobbet har surrat i skallen vilket stört ut det ännu mer. Jag har så svårt att bara acceptera att det är så ibland, istället får jag skuldkänslor för att jag bara kör korta aktiveringspass och promenader, precis som att det skulle hjälpa? Nåja, nu har jag i alla fall haft en hundfri helg tillsammans med Tomas på Gotland, en magisk weekend som verkligen var perfekt från början till slut. Jag fick massor med påfyllnad av energi och allt känns genast bättre, nästa helg ska jag och Harri dessutom på skyddskurs för Micke vilket känns så jävla kul!!! Harri är inte 100% återställd i sin sena, då vi var hos Liss-Marie för 2 veckor sedan hade han fortfarande en liten liten reaktion på tå 3 även om det var 80-90% bra enligt ultraljudet, så vi kör mest bevakningar och struntar i skicken.

Jag vill även göra en liten pre-shoutout  för att jag nu kommer att ägna mig helt och hållet åt rehab och friskvård, från och med imorgon kommer behandling på häst kicka igång ordentligt. Jag är mobil och kommer ut i ditt stall för att behandla, hund och katt kommer fortfarande att ske på ReDog i Tumba,  mer om detta i ett kommande inlägg!

Patricia tog lite bilder på Zendert hans första dagar som jag missat att lägga upp, här kommer dom, jag måste ha världens vackraste häst, tänk då fin han blir som fullvuxen! ❤

IMG_1011IMG_1024IMG_1050IMG_1061IMG_1094IMG_1108IMG_1114

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s