Peppen!

Känner mig så upprymd just nu då det händer så mycket bra saker. Snart är april månad slut och på dessa 4 veckor kan jag checka av följande:

-2 dagars lydnadsträning för Lena Löfroth.

-Kvällsföreläsning för Eva Bodfält , uppföljning av hennes tidigare “Kontaktkontraktet”.

-1 timme lydnadsträning för Frida Wallén

I helgen åker jag och min parner in crime Rebecca till Jönköping för spårträning med  Mathias Samuelsson, och på måndag är det föreläsning för Eva-Marie Wergård i tävlingspsykologi.

Så himla inspirerad i hundträningen just nu, har fått hem massor med nyttiga tips och övningar att köra på Harri för att få honom att lyssna och fokusera. Harri börjar dessutom bli bättre vilket känns obeskrivligt skönt, jag kommer ge honom tre veckor till för behandling och sedan boka tid till Liss-Marie i Västerås igen för en koll med ultraljudet så att vi kan få “kvitto” på att allt är okej och  att vi får OK på att  starta upp.

Tills dess, ännu en video på fria följet, ett evighetsprojekt där vi fortfarande är på jakt efter rätt känsla men där det nu känns som att vi är inne på rätt spår.

Sist men inte minst, har nu anmält mig till laserkurs för häst till hösten. Jag kikar även på att köpa en egen mobil laser så att jag har möjlighet att behandla din hund, häst eller katt i ditt stall eller på din klubb. Mer om det framöver!

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s