Spårhelg i Jönköping

Då var ett till äventyr avbetat, förra helgen befann vi oss i Jönköping för en uppföljning av tidigare spårkurs hos Mathias. Denna gången var vi bara 2 stycken som åkte och jag fick verkligen ut så himla mycket av denna “egentid” för mig och hundarna. Grima skulle egentligen mest göra en “check-up” då vi är anmälda till 2 stycken FH tävlingar (…som det inte verkar som att vi kommer med på 😦 )  . Första spåret gick riktigt skitdåligt! Hon har inte gått ett dåligt spår på hela säsongen och detta var katastrofalt illa, hon verkade inte fästa spåret alls och det blev mest ett virrvarr av det hela. Dag 2 fick hon ett till och det gick bättre, hon var dock ganska låg i drift under det hela.

Harri utmanade vi massor och han jobbade på så himla fint, jag tror vi bröt igenom och löste många tidigare hinder. Hans “problem” har ju varit att han går in i kamp och drar utav hela h-e (!) i spåret. Detta har blivit  bättre med många låååånga rakspår och där vi nu även lade in vinklar, dock med lååååånga sträckor mellan. Vi körde även ett “vinkelspår” med 8 vinklar dagen efter för att öva just detta och även det löste han alldeles utmärkt. sedan sov han gott 😉

Mycket hund som vanligt, glöm inte att jag jobbar några timmar i veckan på Re-Dog i Tumba om ni behöver komma förbi och få hjälp. Bjuder på denna, ballast i stan med laserglajjorna på 😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s