Snart är året slut

..och det blev ju inte alls som jag har tänkt mig, det blev bättre! Planen har var som med alla föregående år, att träna hund varje dag så mycket det bara gick och börja tävlingsplanera och hajpa och Gud vet allt. Jag fick dock ett väldigt intressant jobberbjudande i juni och en månad senare satt jag på mitt första chefsjobb på en arbetsplats som känns helt overkligt bra! Det är kanske inte svårt att räkna ut att den där hajpade träningen inte riktigt hanns med. Däremot har jag numera ett jobb där hundarna får hänga med varje dag och där det automatiskt sett har blivit lite mer kvalitativ och väplanerad träning förutom att jag faktiskt tror att det har gjort oss tightare, de har liksom blivit mera “mammiga”. Självklart har vi fysat mycket och särskilt med koordinerande och balanserande övningar, Harri har på allvar lärt sig gångarten s k r i t t som gjort underverk på hans i grunden rangliga kropp tillsammans med medicinbollen som han balanserar på.
Grima och Ian har också fått sitt, men utan särskilda mål vilket har varit skönt och roligt nog omedvetet utvecklande. Det har blivit lite fotande såklart, så jag sluter året med en liten bildbomb från både i somras och i höstas. Enjoy 🙂


2 thoughts on “Snart är året slut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s