Mål 2014

Jaha, nu är det alltså tiden där alla ska utvärdera sitt föregående år och sätta upp för sitt nya. 2013 är egentligen inte så mycket utvärdera, det hände liksom inte så mycket på tävlingsfronten. Ian fick förvisso sitt efterlängtade förstapris i lydnadsklass 1, det kändes skitroligt rent ut sagt och gav mig vatten på min kvarn att fortsätta tävla honom! Grima skulle starta FH 1 som vi tränat järnet för, hon blev dock magsjuk och hann inte mer än till start innan vi fick bryta. Andra tävlingen blev vi bortlottade från så det var inte mer än att acceptera faktum att det inte skulle bli mer tävlingar för året. Trist, men jag orkar inte lägga energi på att älta sådant. En riktigt positiv grej var ju att Harri flyttade hem till mig, älskade troll!

2014 är alltså året där vi ska ta nya tag, och det ska vi ju! Jag har inte satt upp några egentliga mål, men jag har lovat mig själv att unna mig massor med privatträning och olika läger för att utvecklas så mycket som möjligt inom hund.Planen ser ut som följande (om jag har råd och tid)

Fler privatträningar för Lotta Linusson
Skyddslydnadskurs i Mars för Towa Lindh
Lydnadsläger med Heidi Billkvam (Har inte fått bekräftat ännu om det kommer vara något sådant)
Grytläger på Östermalma (?)
Spårkurs med Harri och Grima (om det dyker upp tillfälle)

I maj kommer jag dessutom att vara färdig Certifierad fysioterapeut inom hund, detta känns helt fantastiskt kul! Planen är inte att starta verksamhet så fort som möjligt utan se till möjligheten att få mer praktik för att utvecklas så mycket som möjligt i praktiskt innan jag ger mig in i det själv.

Det verkar som att det blir ett riktigt hundår alltså. Jag kommer dock att planera in en del “ohundiga” grejjer också för att ta vara på allt annat jag vill göra. Jag sitter och kikar på festivaler utomlands och hoppas på att få åka iväg iallafall en vecka någonstans i europa. Jag vill, jag kan, jag ska!

Här kommer en liten bildrevy från 2013, enjoy! 🙂

Första gången jag får träffa Harri på Brigadens kennelläger

Harri 13 veckor , en vecka efter att han kommit hem

Harri med Viktor

Ian då han fick sitt förstapris på Botkyrka brukshundklubb

Lydnadsträning med Rebecca

Vårpromenad


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s