På G

Vi är på G igen! Har varit lite oinspirerad i hundträningen på sistone, men nu har jag fått en kick igen och vi känns på gång. Ian har siktat på Lydnadsklass II och Harri ska mest lära sig alla moment ordentligt med sikte på att starta Lydnadsklass I och BH-provet till nästa år eller när det känns rätt 🙂

Ian och jag drog till Rikstens Hundsportcenter på förmiddagen för en timmes träning i deras lokaler tillsammans med Rebecca och Runa. Vi har verkligen inte tränat någon seriös lydnad på länge så tanken var väl mest att “känna efter” vart vi ligger och det kändes inte alltför pjåkigt. Det är lite ojämnt och ingen särskild stadga i saker och ting, men det är inte mer än väntat! Han har grunderna i allt så vi behöver egentligen mest störningsträna och finlira utav sjutton innan det är dags att anmäla sig till en tävling. Bjuder på en liten film från dagen.

http://s90.photobucket.com/user/mrs_scabtree/media/IMG_2875_zps297c780c.mp4.html

Intressant att se sig filmad, jag har inte sett film på mig själv på typ hundra år och kan konstatera följande. Duktig hund, men jag ser ju förjävlig ut! I detta fall menar jag inte att jag för tillfället såg ut som ett as i håret och bara allmänt White trash 😉 , jag menar mest att min framföring är urusel med Ian. Jag går böjd som en banan och trippar runt i svängarna och nej usch! Jag måste verkligen torrgå. Jag vågar dock påstå att det ser mycket bättre ut med de stora, men med Ian vill jag liksom vara mer “aktiv” när jag går och att jag går så böjd beror väl på att jag vill se vad han gör..inte ok! Ska be Rebecca eller Michelle drilla mig lite hehe..

På kvällen åkte vi till Lotta Linusson med Harri för en genomgång i vad vi kan och hur vi ska ta oss vidare. Superkul, inspirerande och nyttigt. Jag fick med mig massor att tänka på så nu blir det att ligga i tills vi ska tillbaka den 2:a januari. Känns superkul!

Det lär bli fler filmer. Otäckt men nödvändigt.

Over and out!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s