Målbilder och inspiration

Något som jag ofta gör när jag inte har något bättre för mig är att nörda runt på youtube för att kika på filmer från olika stora IPO eller lydnadsmästerskap (eller annat i hundsammanhang). Jag tycker att det ger inspiration och ett bra stöd i målbilden man har med sin hund. Harri ska jag satsa på inom IPO, men han kommer inte att startas i skyddet förrän han är runt 2-år då jag inom utbildningen fått stark inrådan om att låta hunden växa färdigt innan skydds-start. Visst provar vi säkert lite traslekar, men huvudfokus kommer att ligga på lydnaden och spåret. Jag ville dela med mig av några av de filmer jag brukar använda mig av för att stärka den målbild jag har av hur jag vill att Harris lydnad ska se ut, här kommer tre filmklipp 🙂

Dani Ruano med Troll, 100 p!

Pierre Wahlström och Ängsbackens Rosso

Mona Kjernholm med Marvin, gillar attityden hos den här hunden 🙂

Vilka inspireras ni av?


One thought on “Målbilder och inspiration

  1. Hmm jag kommenterade nyss men det gick visst inte fram? Blir det dubbelt så kan du ta bort den ena 😉

    Marvin har jag också tittat på men de andra måste jag spana in! 🙂 Jag brukar kolla på filmer från fmbb, man blir inspirerade och får enegri när det är korta klipp och peppig musik tycker jag 😉 Annars brukar jag söka efter olika moment på youtube, har nog ingen speciell kanal eller person som jag gillar. Borde hitta någon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s