Grytträning med West Highland White terrier

Det trodde ni inte va?

Jodå! Ian har fått träffa grävling för första gången ikväll. Jag,Ian samt Rebecca och Runa och hennes snälla pappa Håkan drog till Östermalma för att få vara med på grytträningen som hålls där några månader om året. Först och främst, herregud så vackert det är där ute! Vill man dra på en weekend någonstans så åk dit. Naturen är helt fantastisk och de har värdshus med övernattning. Längre bort ligger alltså konstgrytet. Jag hade inga särskilda förväntningar på kvällen men tyckte att det skulle bli intressant att se hur både Runa och Ian svarade på att få träffa rovdjursvilt. Först ut var Ian och jag kan inte säga mer än att jag är så himla stolt över honom! Han började snabbt att skälla på grävlingen och verkade tycka att det var toppenkul. Vi fick massor av lovord från grythundsfolket vilket kändes extra bra. Häftigaste Ian! Strax efter var det Rebecca och Runas tur. Runa funderade först länge över grävlingen men var trots allt mycket nyfiken på den och var framme och nosade. Rätt vad det var såg man hur det tände till i blicken på henne och hon gav järnet med skällandet på sitt ettrigaste vis, så jäkla roligt att se!

Vi var världens stoltaste mattar när vi åkte därifrån. Nu blir det fler gånger! 🙂


One thought on “Grytträning med West Highland White terrier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s