Prylar för välmående.

Snart får jag hem lite prylar som ska öka hundarnas fysiska välmående! Kan inte vänta på att få börja använda dem och se vilka resultat de kan göra!

Först och främst Novafonen (som jag ska använda på mig själv också 😉 ). En apparat som med hjälp av intraljud ökar blodcirkulation och mjukar upp muskulatur, främjar läkning. Bra efter hård fysisk träning och för redan uppkomna problem som stela muskler.

En yoga-pilatesboll för hundar, “peanut”. Ökar hundens balans och finmotorik. Stärker rygg, magmuskler, mellanhänder..Ja precis allt egentligen.

Benviktsmanchetter, hjälper hunden att kliva på och lyfta benen ordentligt, dessa är främst till Grima då hon behöver “tvingas” att kliva på bättre i bak för att inte tappa muskulatur kring sitt ländryggsområde. Grima ska få limegröna, det fanns rosa men det kommer inte in några sådana färger i mitt hem 😉

Utlåtande kommer så småningom 🙂


2 thoughts on “Prylar för välmående.

  1. Du som e mörk ska ha starke färger! (Ole Ramserud)..Nämen rosa är väl fint ibland och nagellack o så funkar ju. Men i övrigt är det inte min kopp te, på MIG alltså 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s