Älvsjömässan

Inte för utställning denna gången nej 😉

Ikväll blev det spår på parkeringen utanför Älvsjömässan med Grima, vi åkte dit tillsammans med Rebecca och Runa! Grima fick ett “ettaspår” (likande), ca 270 steg, inga föremål (förutom slutapport) och ej förarlagt (Rebecca lade spåret) med två vinklar. Liggtiden var ca 25 minuter, väderförhållandena var 25 grader och tropisk fuktighet med en procent syrehalt (ja jag överdriver lite 😉 ). Spåret gick himmelskt! Farten, koncentrationen (motorcykelkillar och folk som övningskörde ÖVER spåret vid ett flertalet tillfällen) och noggranheten. På slutsträckan hade någon fågel nallat den lilla näringen som låg där så den var =0 vilket inte alls påverkade nämnvärt. Synd dock då jag ville att den skulle ligga där som en positiv förstärkning. Egentligen skulle det ha filmats..

Hur som, salig över spåret. FINA Grima! Så stolt!

Rebecca och Runa gick ett spår med terrängskiften. Började på asfalt, även här med en massa bilar som körde över spåret, det gick sedan vidare ner på gräs och sedan jord/bark. Runa klurade ut det precis som hon skulle. Hon är verkligen en häftig liten terrier, svenskbrukset nästa! 🙂

På fredag blir det nya utmaningar, dock på vanlig ängsmark. Sedan bär det av till skolan i helgen. Tentadags! Grima och jag ska bo på hotell i Köping, blir mysigt och trots att jag är helt slut av allt pluggande är jag så längtar jag verkligen till kommande steg. Det blir en härlig helg!

Over and out.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s