På hemmaplan (Bildbomb)

Det har hunnit bli en vända till Kista i onsdags med Ian, som då låg plats bredvid en löptik! Oplanerat, jag lade honom för att gå och hämta mer godis och vände mig sedan om för att inse att han låg bredvid Kellie som alltså löper. Bara det är ett galet framsteg. Vi fokuserar mycket på koncentrationsövningar just nu och det går framåt, Duktiga killen! Grima och jag körde en vända på BBK iförrigår, det är läge att verkligen positionsträna henne så nästan all energi läggs på det. I övrigt motioneras hon med långa skrittrundor för att bli mjuk och fin samt öva på finmotoriken, det är bra för matte också såklart 😉

Idag kom Rebecca och Runa för att köra lydnad med oss på hemmaplan. Inte helt otippat fungerade Ian mycket bättre eftersom att hemmamiljön är så pass störningsfri. Vi fick hjälp med ytterligare koncentrationsövningar hos lille herrn och väldigt mycket av positionsträningen på Grima, nyttigt! Här gäller det att verkligen inte släppa igenom en millimeter, så vi tar allt steg för steg och “grundar” igen.

I övrigt var det full fart på hundarna, Grima hade fullt upp med att ömsom leka och ömsom uppfostra, stor konflikt i hönshjärnan 😉 Ian kom äntligen på hur man leker på terriervis (inte lätt när lekkamraterna bara bestått av schäfrar hela livet!) och resten syns på bild! 🙂

Älskar att se när folk jobbar med sina småhundar, ännu bättre när resultatet är så imponerande!

Playdate!

Runa, så söt!

Grima, finaste! ❤

Hela gänget! 🙂


2 thoughts on “På hemmaplan (Bildbomb)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s