Schäferslaget 2013

För första året hölls schäferslaget i Stockholm. I mitt tycke den roligaste tävlingen som hålls i Sverige då det är hög nivå på ekipagen och det är “två domar system” där det växlas mellan våra svenska domare såväl som internationella. Jag hade såklart med mig kameran dit, men på grund av att jag och Nicole dels var sena då vi körde så in åt helsike fel och dels för kamerastrul fick jag inte med alla hundar. Så himla surt! Det visade sig sedan att kamerastrulet bara var att jag råkat komma åt en funktion som ställde till allt (fan!), men det är nog dags för en ny kamera snart då jag tycker att den börjar bli seg, dessutom verkar den pajja minneskort.

Här är några bilder från Lördagens lydnad och skydd:

På kvällen gick jag ett spår med Ian som fått ligga 13 timmar. Det gick inge vidare, nu tänker jag inte lägga några fler spår förrän vi får hjälp av Lennart. Grima fick ett nattspår, ca 400 steg som gick jättebra däremot! Denna gången markerade hon dessutom otroligt bra. Duktig tjej!

På onsdag är det träningstävling på BBK, ska bli intressant. Vi behöver verkligen träna platsliggning (Ian).

Det var allt för denna gången, over and out!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s