Välkommen till den nya bloggen!

Jag kände att det var dags att börja blogga igen då det börjar hända saker. Jag tror det har gått ett år sedan jag skrev något senast, vi har dock varit ganska inaktiva och det har helt enkelt inte funnits mycket att berätta. I år är det nya satsningar som gäller och jag har fått tillbaka inspirationen att dokumentera hundarna och vår träning med kameran igen. Grima har sadlat om till FH efter spondylosdiagnosen, hon tränas även i tävlingslydnad med förhoppningar om tävling och fysas två gånger i veckan på hundsim.

Ian ska också få visa framtassarna i spårmarkerna har jag tänkt, jag har funnit fina skogspartier att spåra i och skånkarna ligger och väntar på att få användas i frysen. I år finns även planer på att ställa ut honom (med lite hjälp) och att försöka sig på ett förstapris i lydnadsklass I.

Utöver det finns en längtan om en till. Jag har saknat IPO:t något fruktansvärt sedan Grima och jag fick lägga av och det är inte otänkbart att det blir tillökning, vi får se.

Sist men inte minst börjar min utbildning i maj, jag längtar (!!) och det ska bli oerhört roligt att äntligen få komma igång med den. För er som inte vet kommer jag alltså att utbilda mig till certifierad fysioterapeut inom hund. Mitt framtida jobb!

Kika in på presentationerna högst upp på sidan ovanför rubriken, Van Terra betyder “Av jord”.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s